Без потужної наступальної зброї війна в Україні затягується, – Зеленський

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Жертви збільшуються, сказав Зеленський.

Президент Володимир Зеленський наголосив на необхідності надання Україні потужної наступальної зброї.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на звернення президента України до учасників American Jewish Committee Global Forum.

Захищайте необхідність посилення санкцій проти росії. Це вам до снаги. Допомагайте нам прискорити постачання зброї для України, щоб мимогли звільнити окуповані райони. Нам потрібна потужна наступальна зброя, без якої війна лише затягується. Жертви збільшуються“, – йдеться у повідомленні.

Зеленський сказав, що зараз світ має історичну можливіть захистити нашу спільну свободу, нашу спільну безпеку.

Я знаю, що ваша допомога вже суттєва. Але ви можете використати ще більше свого впливу. Бо ми зараз маємо історичну можливість захистити нашу спільну свободу, нашу спільну безпеку.Наше спільне культурне різноманіття від найбільшої хвилі ненависті з усіх, які загрожували світу останніми десятиліттями“, – наголосив президент.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.