На Донбасі ЗСУ звільнили три села й посунули ділянку фронту на 15 км

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Збройні сили України продовжують вибивати російських окупантів.

На Донбасі воїни звільнили три села й посунули ділянку фронту на 15 км. Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на  повідомлення  Угруповання об’єднаних сил в Facebook.

На окремих напрямках на Донбасі ЗСУ не тільки обороняються, а й поступово просуваються вперед.

“Артилерія ворога на фронті не замовкає ні на хвилину. Але чисельна перевага противника не означає, що рашисти залишаються безкарними. Кожна наша відповідь завдає окупантам відчутних втрат”, – констатують захисники.

На річці Сіверський Донець у районі села Білогорівка Луганської області воїни знищили дві батальйонні тактичні групи. Розгром росіян під Білогорівкою на початку травня вже називають однією з наймасштабніших з початку війни битв. Також найсмертоноснішою для російської армії.

16 травня ЗСУ розбили там 485 окупантів 74-ї мотострілецької бригади. Загалом туди направили 550 окупантів, тобто знищити вдалося 88%.

26 травня на переправі воїни знищили понад 400 російських окупантів за кілька днів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.