На Прикарпатті вилучили зброю та боєприпаси у громадянина росії

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

250 набоїв, пістолет та паспорт громадянина російської федерації — усе це виявили та вилучили правоохоронці за місцем тимчасового проживання росіянина в Івано-Франківську. Фігуранта слідчі затримали в процесуальному порядку. За скоєне йому загрожує максимальне покарання у вигляді до семи років позбавлення волі.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Заходи із викриття та затримання правопорушника провели слідчі слідчого управління обласної поліції та співробітники УСБУ в Івано-Франківській області. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура.

Правоохоронці провели обшук за місцем тимчасового помешкання затриманого. У ході слідчих дій виявили та вилучили предмет схожий на пістолет та 250 набоїв різного калібру та інші речові докази. Затриманого перевіряють на причетність до здійснення диверсійної діяльності в інтересах ворога. Затриманий — це громадянин Росії, 1963 року народження, який з 2014-го проживає на території Прикарпаття.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Слідчі затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ході розпочатого кримінального провадження затриманому буде повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.