Помер почесний професор Прикарпатського університету Микола Євтух

Новини, Суспільство

15 червня на 84-му році життя перестало битися серце видатного педагога, відомого українського вченого, дійсного члена Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора, Почесного професора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Євтуха Миколи Борисовича.

Про це повідомляє пресслужба Прикарпатського національного університету, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  КУРС.

“Микола Борисович Євтух вніс значний особистий внесок у розвиток Прикарпатського національного університету, налагодження навчально-виховної роботи, поповнення Наукової бібліотеки значною кількістю науково-педагогічної літератури власного авторства та праць колег-науковців”, – йдеться у повідомленні університету.

Вчений велику увагу приділяв залученню та підтримці обдарованої студентської молоді Прикарпатського університету до наукових студій, участі в конкурсах студентських наукових робіт та Всеукраїнських олімпіад із суспільно-гуманітарних наук. Доклав чимало зусиль для піднесення рівня освіти і науки на Прикарпатті, сприяв підвищенню кваліфікації вчителів і викладачів та залученню їх до наукових досліджень з перспективою подальшого наукового зростання.

Ректорат Прикарпатського національного університету, профспілковий комітет, колектив  Університету і вихованці Наукової школи професора Миколи Євтуха висловлюють щиру вдячність і низький уклін вченому за все зроблене ним задля розвитку вітчизняної науки і освіти.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.