Франківцям пояснили, чому містом часто курсують колони швидких

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

У КНП “Обласний клінічний центр ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради” просять мешканців Івано-Франківська не проводити фото- чи відеофіксацію, не поширювати інформацію про скупчення та переміщення спецавтомобілів екстреної медичної допомоги, про що інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ .

“У зв’язку з частими запитаннями від громадян про пересування колон медичного транспорту Івано-Франківщиною повідомляємо, що бригади КНП “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” систематично забезпечують планові евакуаційні перевезення поранених військовослужбовців та цивільного населення”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що медичний колектив працює цілодобово і в посиленому режимі задля збереження здоров’я українців.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.