Пробили дно. Невігласи з ОДА перешкоджали журналістам та вчинили грабіж? (відео+фото+документи)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Сьогодні 23 грудня головна редакторка газети Голос ІФ Ірина Василишин та журналіст Ростислав Гудзінський о 15.24 год. прибули на позачергове засідання комісії ДОЗ Івано-Франківської ОДА щодо обрання генерального директора КНП «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня обласної ради».

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Захід відбувався у кабінеті заступника директора ДОЗ ОДА Дзьомбака, він же голова комісії. У кабінеті журналісти поздоровалися з усіма членами комісії, які розглядали інформаційний запит газети стосовно можливої фальсифікації керівного стажу одним із кандидатів. Члени комісії зйомку дозволили так як приміщення ОДА є громадським місцем і перебуває у комунальні власності обласної ради. По закону ніяке погодження не потрібно (ред.)

також читати: “Царь не настоящий” – новий скандал у медицині Прикарпаття (відео)

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Близько 15.30 год. до приміщення заступника директора ДОЗ Дзьомбака, прийшов директор юридичного департаменту ОДА пан Ігор Темех з іншим чоловіком, який представився юрисконсультом Констянтином Шостаченком і попросили журналістів газети Голос ІФ акредитуватися у секретарки ДОЗ.

Журналісти вийшли з приміщення де відбувалася комісія і попросили секретарку їх зареєструвати. Секретарка відповідла, що вона нікого не реєструє так, як така процедура не передбачена. Секретар ДОЗ ОДА має більші знання з юриспруденції чим директор юридичного департаменту ОДА (ред.)

також читати: У одного із претендентів на посаду директора інфекційної лікарні може бути підроблений стаж роботи (відео+фото+документи)

Коли журналісти намагалися повернутися до приміщення де відбувався відкритий захід – комісія, працівники ОДА перешкодили журналістам. Юрисконсульт хапав журналіста Ростислава Гудзінського за руки і відштовхував від вхідних дверей кабінету заступника керівника ДОЗ ОДА де відбувалася комісія.

Журналіст Ростислав Гудзінський неодноразово показував чиновникам ОДА посвідчення журналіста, представлявся та просив припинити перешкоджанню законній професійній діяльності журналістів. Однак чиновники ОДА не зупинялися після чого журналіст Ростислав Гудзінський по телефону зателефонував по номеру 102 до поліції і попросив поліцію припинити протиправні дії керівника юридичного департаменту ОДА та юрисконсульта з перешкоджання журналістській діяльності. Весь цей процес на мобільний телефон знімала головна редакторка газети Голос ІФ Ірина Василишин.

також читати: Обличчя Президента на Прикарпатті – «непрофесіоналізм» та «корупція» або «Черговий лист до Президента припинити корупцію в ОДА на Прикарпатті» (відео+фото+документи)

Після закінчення розмови журналіста з поліцією директор юридичного департаменту Івано-Франківської ОДА п. Ігор Темех різким рухом вирвав з рук Ірини Василишин належний Ростиславу Гудзінському мобільний телефон марки Redmi Xiaomi, таким чином вчинивши злочин передбачений ст. 186 КК України Відкрите викрадення чужого майна (Грабіж). Цей злочин зафіксовано на відео, яке Голос ІФ викладає у ютуб без будь – якого монтажу.

У подальшому журналісти просили повернути незаконно викрадений телефон журналістам, попереджали, що це злочин, що так вчиняти державні чиновники не мають права. Однак порушники продовжили протиправну поведінку почали виштовхувати журналістів Ростислава Гудзінського та Ірину Василишин з приймальні ДОЗ Івано-Франківської області намагаючись очевидно винести вкрадений телефон за межі ДОЗ. Журналісти продовжили просити чиновників повернути викрадений телефон, однак правопорушники штовханину не припиняли, хапаючи головну редакторку газети Голос ІФ Ірину Василишин за руки, інтимні частини тіла та розірвали куртку у якій був вдягнений журналіст Ростислав Гудзінський. Розуміючи, що порушники втечуть з вкраденим телефоном, журналіст Ростислав Гудзінський почав голосно кричати, кликати членів комісії ДОЗ на допомогу.

також читати: Невігласи з Івано-Франківської ОДА без службових посвідчень порушують Закон та грають цирк “Шапіто”… (відео)

Після цього директор юридичного департаменту ОДА Ігор Темех поклав крадений телефон на стіл секретарки ДОЗ ОДА і вийшов з приймальні. У приймальні ДОЗ ОДА встановлена система відеоспостереження у вигляді відеокамери з розширенням HD якості, тому якщо цей запис не зникне, як зараз зникають відеозаписи з протиправними діями українських чиновників та політиків по всій Україні то суспільство зможе побачити, як державні службовці, працівники Івано-Франківської ОДА викрадають телефони, штовхаються та пошкоджують майно журналістів.

Система державного управління в Україні деградує швидкими темпами, на керівні посади потрапляють різноманітні некваліфіковані невігласи, які не просто протирають штани та юбки на державних посадах, а й системно не боячись вчиняють злочини, що істотно шкодить іміджу влади президента Володимира Зеленського та України, як демократичної держави на світовій арені.

Довідково: газета Голос ІФ є офіційно зареєстрованим часописом, усі реєстраційні документи можна переглянути на сайті у розділі Про нас.

На постійній основі газета Голос ІФ також акредитована у Верховній Раді України. Однак для чиновника Івано-Франківської ОДА, директора юридичного департаменту ОДА Ігоря Темеха, “юриста” за фахом державна реєстрація та офіційні посвідчення не мають ніякого значення. Таке враження, що він вчився в одному закладі із “науКивцем” Іллєю Кивою.

З приводу перешкоджання законній професійній діяльності журналістів ст. 171 КК України та відкритого викрадення чужого майна (Грабіж) ст.186 КК України журналісти звернулися до поліції. Від голови ОДА Світлани Онищук редакція газети Голос ІФ чекає реакції на дії своїх підлеглих та офіційного вибачення.

P/S 24 грудня виповнюється рівно місяць з моменту нападу злочинців на редакцію, тоді 5 молодиків вдерлися до службового кабінету газети Голос ІФ і облили журналістів Ростислава Гудзінського та Олександра Батуро фекаліями. За інформацією редакції ці злочини можуть бути між собою пов’язані. З 2014 року відносно журналістів газети Голос ІФ було вчинено понад 10-ть злочинів, поки, що жоден із них не розкритий.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.