У одного із претендентів на посаду директора інфекційної лікарні може бути підроблений стаж роботи (відео+фото+документи)

Відео-новини, Здоров'я, Кримінал, Новини

21 грудня відбулося друге засідання конкурсної комісії на заміщення посади генерального директора КНП «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради».

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За посаду змагатимуться два претенденти, а саме Цідило Іванна Григорівна, засновниця Дерматологічного центру “Івадерм” та Стовбан Микола Петрович, що в порушення чинного законодавства понад пів року виконує обов’язки гендиректора лікувального закладу

Комісія  розглянула заяви претендентів і додані до них документи на предмет відповідності умовам конкурсу. Наступне засідання відбудеться 28 грудня

Також на засіданні комісії,  головою Дзьомбаком був озвучений запит, який надійшов за матеріалами журналіського розслідування, щодо відсутності у одного із кандидатів достатнього управлінського досвіду та відповідно можливої подачі ним на розгляд конкурсної комісії підроблених документів.

Звертаємо увагу, що можлива підробка офіційних документів є кримінальним злочином, передбаченим ст.358 КК України. Сподіваємось, що члени комісії належно виконають свої обов‘язки – перевірять надану інформацію та не стануть співучасниками кримінального правопорушення.

також читати: Обличчя Президента на Прикарпатті – «непрофесіоналізм» та «корупція» або «Черговий лист до Президента припинити корупцію в ОДА на Прикарпатті» (відео+фото+документи)

Як стало відомо нашому виданню, при оформленні на посаду заступника директора ДОЗ ОДА Микола Стовбан не мав управлінського досвіду. У цьому можна переконатись ознайомившись із інформацією з особової справи, вказаного кандидата, яка зберігається в кадровому підрозділі ОДА.

Редакція Голос ІФ теж перевірить можливі факти порушення законодавства та при їх підтвердженні звернеться у правоохоронні органи.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ: 

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.