Невігласи з Івано-Франківської ОДА без службових посвідчень порушують Закон та грають цирк “Шапіто”… (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

Неграмотні, некомпетентні, тимчасові, випадкові невігласи заполонили українські владні кабінети. Така практика руйнує нашу державу і унеможливлюють проведення реформ для вступу України до ЄС та НАТО.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Вперше міжнародні інституції визначили, що в Україні спостерігається розвал системи управління та тотальна корупція, яка роз’їдає державу зсередини.

У цьому переконалися і журналісти Голос ІФ, які 30 вересня відвідали приймальню новопризначеної голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук, яка обіцяла бути відкритою і працювати в інтересах громади. Однак обіцянка, це цяцянка, яку три роки чекають.

Близько 11:00 год. нас зустріла молода жінка, яка представилася секретаркою пані Світлани Онищук, однак не вислухавши журналістів панянка почала забороняти себе знімати, хоча і знаходилася на робочому місці в ОДА, яке є громадським, доступним для відвідування усіма громадянами.

Пані секретар незаконно вимагала від журналістів покинути приміщення приймальні голови та на допомогу покликала бійця Національної гвардії України. Як виховані люди, журналісти Голос ІФ вийшли з приймальні у коридор після чого пані секретар несподівано забігла до приймальні та зачинилася зсередини.

На законні вимоги журналістів відчинити двері приймальні ОДА пані секретар ніяк не реагувала, тому журналістам прийшлося викликати наряд поліції.

На умовляння представників ОДА, поліції та журналістів секретарка  відчинила двері приймальні і розблокувала роботу державного органу близько о 12.30 год.

Однак незважаючи на присутність новопризначеного заступника ОДА, працівників поліції та Національної гвардії пані секретар не бажала представитись та показати службове посвідчення.

Зрештою пані секретар представилася, однак службове посвідчення так і не показала,  виявилося, що його немає не лишень у неї, а навіть у заступника голови ОДА.

Отже, як ми бачимо, що випадкові люди в ОДА навіть не розуміють, що порушують закони України.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.