Замінування навчального закладу в Коломиї виявилось неправдивим

Кримінал, Новини, Суспільство

Хтось пожартував.

22 грудня близько 15:15 до поліції надійшло повідомлення від директора Коломийського ліцею про те, що на електронну адресу закладу надійшла інформація про його замінування, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, експерти-криміналісти та інші працівники екстрених служб, інформують у поліції.

Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію, проводилась евакуація з ліцею (майже 1000 осіб). У ході перевірки вибухонебезпечних предметів не виявлено.

За цим фактом слідчі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Зараз поліцейські встановлюють особу зловмисника, який надав неправдиву інформацію.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.