“Царь не настоящий” – новий скандал у медицині Прикарпаття (відео)

Здоров'я, Новини, Суспільство

22 грудня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

На якій депутат Івано-Франківської обласної ради Наталія Дьоміна підняла питання проведення непрозорого конкурсу на посаду директора ДОЗ Івано-Франківської області безпосередньо звернувшись до Ігоря Дмитренка, який за даними ОДА нібито виграв цей конкурс.

«Ми всі знаємо, що відбувся конкурс на посаду директора департаменту охорони здоров’я ОДА, я подивилася на сайті і щось не бачу розпорядження. Чи можете ви нам як депутатам озвучити номер розпорядження вашого призначення? Дякую.

Відповідаючи на запитання Ігор Дмитренко запинався, плутаючись у назвах установ органів державного управління повідомив:

«Чому, це апарат Адміністрації президента  (насправді Офіс президента)… у… (сміх) цей апарат ОДА, вони мали би на сайті адмінстрації, чому незробили не можу дати відповіді.

На що Наталія Дьоміна перепитала:

«Воно є, Ви зможете завтра ознайомити?»

На це Ігор Дмитренко запевнив:

«Обов’язково, як зніму ксерокопії»

Що ж тут скажеш, все, як у класика «войско взбунтовалось, говорят царь не настоящий»

Тим часом влада не розібравшись із сумнівно легітимним конкурсом на посаду директора ДОЗ де нібито перемогу здобув Ігор Дмитренко проводить інший конкурс на заміщення посади ген. директора КНП  «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради» на якому за даними громадськості та журналістів готуються нові фальсифікації. Не лякає чиновників не пандемія короновірусу, ні загрози прямого вторгнення Росії в Україну.

також читати: У одного із претендентів на посаду директора інфекційної лікарні може бути підроблений стаж роботи (відео+фото+документи)

Однак скільки би ниточці не витися, а кінець всерівно буде і за всі порушення та фальсифікації прийдеться відповідати не лишень виконавцям але і їх замовникам.

З приводу фальсифікації та інших порушень в роботи ОДА та ДОЗ медична спільнота Прикарпаття звернулася із колективною заявою, про злочин до правоохоронних органів.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.