На Франківщині гасили пожежу господарської будівлі (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

23 грудня о 10:26 на пункт зв’язку 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Косів надійшло повідомлення про пожежу у селі Великий Рожин Косівського району.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Дзеркало Медіа.

До місця пожежі було направлено вогнеборців міста Косів, місцеву пожежну команду та добровільну пожежну дружину селища міського типу Кути. По прибуттю до місця події було встановлено, що горить господарська будівля, площа пожежі складає 50 м.кв. Завдяки спільним діям працівників місцевої пожежної команди, добровільної пожежної дружини та рятувальників Косівщини пожежу було локалізовано о 10:58 не допустивши поширення вогню на поруч розташовані дві господарські та житлову будівлю, а о 11:19 пожежу було ліквідовано.

До ліквідації пожежі було залучено три одиниці техніки та 7 чоловік особового складу. Постраждалих внаслідок пожежі немає. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.