Прикарпатці долучилися до всеукраїнської акції “Мільйон дерев за добу” (фото)

Економіка, Новини, Суспільство, Туризм

Вчора, прикарпатці разом із лісівниками висадили понад 50 тисяч лісових культур на площі 15 гектарів.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Проєкт реалізовується за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та Державного агентства лісових ресурсів України, повідомляє пресслужба обласного управління лісового та мисливського господарства.

Він має привернути увагу громадськості до проблем екології, природи, щоденної праці лісівників, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху українців.

Для озеленення лісівники Прикарпаття визначили ділянки, що потребували заліснення, провели очистку площ, підготували ґрунт та посадковий матеріал, який попередньо був вирощений у лісових розсадниках держпідприємств. Учасників акції забезпечили інвентарем для посадки та провели інструктаж з техніки безпеки та технології садіння лісових культур.

Загалом, цієї осені лісівники держпідприємств Прикарпаття висадять понад 900 тисяч лісових культур на площі 260 гектарів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.