На Прикарпатті через COVID-19 померла восьмирічна дитина (відео)

Здоров'я, Новини, Суспільство

В Івано-Франківській області від пневмонії через COVID-19 помер хлопчик 8 років, якого доставили в лікарню у важкому стані.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення міністра охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу 19 жовтня.

За його словами, протягом останньої доби в Україні зафіксовано 66 летальних випадків. У тому числі є летальний випадок дитини.

“Зафіксовано в Івано-Франківській області. Це хлопчик 8 років. Поступив у вкрай важкому стані в лікарню в четвер ввечері. О 21-й годині дитину госпіталізували відразу у відділення реанімації у дуже важкому стані, з пневмоніями, з ускладненнями дуже серйозними. Його під’єднали до апарату штучної вентиляції легень. Лікарі боролися за його стан. У п’ятницю йому зробили ПЛР, (тест), був підтверджений COVID-19. На жаль, 17 числа, в суботу, він помер. Лікарі не змогли його врятувати”, – розповів міністр.

Нагадаємо, станом на сьогодні на Прикарпатті за добу 186 підтверджених випадків COVID-19, чотири — летальні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.