Мешканка мікрорайону “Майзлі”, що у Франківську підтримала на виборах відомого громадського діяча Ростислава Гудзінського (відео)

Новини, Політика, Суспільство

Мешканка мікрорайону “Майзлі”, що в місті Івано-Франківську Мирослава Мунаката підтримала на виборах до Івано-Франківської міської та районної ради кандидата в депутати від ВО “Батьківщина”, відомого на Прикарпатті громадського діяча, голову ГО Всеукраїнське об’єднання «Голос»  Ростислава Гудзінського.

Пані Мирослава Мунаката багато років перебувала на заробітках в Італії. Повернувшись до дому в Івано-Франківськ, в мікрорайоні “Майзлі” по вул. Новій збудувала будинок та власним кошом облаштувала тротуар біля помекання.

також читати: Справа Мирослави Мунакати увійшла у ТОП-10 абсурдних судових розглядів України (відео)

Однак Івано-Франківська міська влада замість того аби подякувати небайдужій, активній українці через суди вимагають від неї демонтувати покриття тротуару.

також читати: Грошей на ремонт тротуару немає, зате на коштовну експертизу є… (відео)

Цікаво, що дорога в цьому мікрорайні міста Івано-Франківська розбита вщент і тому багато мешканців власним коштом біля своїх будинків не сподіваючись на допомогу влади облаштували тротуари біля своїх помешкань.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.