Грошей на ремонт тротуару немає, зате на коштовну експертизу є… (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківському міському суді продовжився розгляд абсурдної справи за позовом Івано-Франківського міськвиконкому до мешканки вул. Нова 16 Мирослави Мунакати за те, що вона власним коштом облаштувала тротуар, який десятиліттями не ремонтувався і був у зруйнованому стані, про це інформує Голос.if.ua.

Аналогічно, у зв’язку із бездіяльністю комунальників міста Івано –Франківська тротуар біля своїх помешкань облаштували і інші мешканці вулиці Нова, однак позов від влади щодо приведення тротуару до попереднього стану (тобто шутру, залишків асфальту і ям) було подано вибірково, лишень до пані Мирослави Мунакати. Міські чиновники та комунальники, пороги яких оббивала громадянка Мунаката з метою ремонту вулиці Нова виділили цілих 25000 гривень на проведення дороговартісної експертизи тротуару у м. Львові.

         також читати: Комунальники від мешканки м. Івано-Франківська вимагають зруйнувати власноруч облаштований тротуар… (відео)

Гроші у міста Івано-Франківська на безглузді суди та експертизи з пенсіонерами є, а от на ремонт доріг немає. Цікаво чому?

Детальніше у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.