ДБР проводить обшуки у справі про проживання Венедіктової на держдачі, – нардеп

Новини, Політика, Суспільство

Обшуки в директора КП “Пуща-водиця” проводять слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР). Про це заявив народний депутат Рінат Кузьмін.

Йдеться про матеріали провадження про незаконне проживання голови Офісу генпрокурора Ірини Венедіктової на державній дачі. Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на “Фейсбук” 1 жовтня 2020 року, де політик повідомив подробиці.

Він зазначив, що правоохоронці встановлюють обставини ймовірного порушення українського законодавства. Деталі розповідати автор публікації не став: “Уважно стежимо за подіями. Нудно не буде”.

Сама Ірина Венедіктова усі звинувачення назвала безпідставними. Керівниця правоохоронного органу звернулася до журналістів з проханням. Вона попросила перестати за нею запускати дрони не фіксувати її пересування. Переїзд було організовано нібито виключно через заходи безпеки.

Раніше ASPI news повідомляло, що Венедіктова відреагувала на критику щодо держдачі. Вона заявила, що не має звички ховатися за чиїмись плечима або формальностями. Також чиновниця повідомила подробиці боротьби з корупцією.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.