“Прикарпаттяобленерго” оштрафували на 340 тисяч

Здоров'я, Новини, Політика

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вчора, 13 жовтня на своєму засіданні прийняла рішення щодо штрафних санкцій стосовно АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу комісії.

“Під час перевірки АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» було виявлено низку порушень, а саме щодо обов’язку ліцензіата забезпечити:

функціонування центрів обслуговування споживачів та кол-центру згідно з вимогами, встановленими нормативно-правовими актами НКРЕКП;

дотримання показників якості послуг з розподілу електричної енергії, які характеризують рівень надійності (безперервності) електропостачання, комерційної якості надання послуг з розподілу електричної енергії, а також якість електричної енергії”, – йдеться у повідомленні.

За результатами перевірки НКРЕКП на ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» було накладено штраф у розмірі 340 000 гривень за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії..

Головою правління ПАТ “Прикарпаттяобленерго” є Олександр Бубен. 

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.