У Прикарпатському університеті карантин продовжили до 30 жовтня

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника продовжив карантин у навчальному закладі до 30 жовтня.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Відповідне оголошення з’явилося на офіційному сайті університету.

“Відповідно до листа МОН України від 12 жовтня 2020 року №1/9-576 з метою запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 в Прикарпатському національному університеті встановлено до 30-го жовтня карантин з можливим подальшим продовженням у випадку погіршення епідеміологічної ситуації”, – йдеться у повідомленні.

З відповідним наказом можна ознайомитися тут:

Наказ №586 від 12.10.2020 року “Про посилення заходів щодо запобігання розповсюдженню в університеті коронавірусу COVID-19”

Варто нагадати, що  12 жовтня, Міністерство освіти надішле рекомендаційні листи до всіх закладів загальної середньої освіти щодо встановлення канікул з 15 до 30 жовтня.

Також зазначається, що закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти (незалежно від кольору карантинної території) рекомендуватимуть перейти на дистанційну форму навчання на період з 15 жовтня до 15 листопада з обов’язковим виїздом усіх студентів із гуртожитків (при цьому необхідно повернути кошти за проживання студентам, які виїхали з гуртожитків з 15 жовтня до 15 листопада 2020 року).

У свою чергу, міський голова Івано-Франківська заявив, що школи міста не підуть на канікули з 15 жовтня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.