Коломийська “десятка” вперше відзначає День захисника України вдома (фото)

Новини, рубрика призабуті імена, Суспільство
Вперше з дня створення 10 ОГШБ “Едельвейси” відзначають День захисника України та День українського козацтва вдома, у Коломиї.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Як зазначається, тому “було все — нагородження найкращих, підтримання традицій шляхом закладання гільз з побажаннями прийдешнім поколінням у Вишиванку”.

Сьогоднішньою родзинкою став показ військової техніки на головній площі Коломиї — площі Відродження.
“Коломияни мають знати, що їх спокій та мирне життя охороняють надійно. Найголовніший глядач, для кого це ми все зробили — наші діти. Діти, які згодом прийдуть нам на заміну, в оченятах яких вже сьогодні можна прочитати захоплення та повагу до військових. Саме в таку мить ти розумієш, що все не дарма, що нам є задля кого воювати та відстоювати Батьківщину, що у нас є достойна зміна!
А ще коли суворі дядьки у військовому однострої дозволяють нажати будь-які кнопки та залишити будь-де відбиток долоні у фарбі — це взагалі супер))))).
Едельвейси — сила! Коломия — сила! Україна — найкраща країна у світі! Слава Україні!” – йдеться у дописі.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.