В Івано-Франківську можлива нова будівельна афера з квартирами? (відео)

Відео-новини, Економіка, Кримінал, Новини

У Івано-Франківському міському суді розпочались слухання за позовом пані Уляни щодо можливих порушень під час продажу квартири у будівельній компанії «Цитадель».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Видання Голос ІФ раніше вже писали про майнові суперечки між співвласниками групи компаній «Цитадель» і тоді зверталися до сторін прояснити ситуацію, адже будівельний бізнес в Україні пов’язаний із різноманітними ризиками у тому числі і шахрайством під час продажу квартир.

Ситуацію щодо конфлікту, який виник між позивачкою та співвласниками БК «Цитадель» газеті Голос ІФ прокоментувала її адвокат Лисенко Жанна Олександрівна.

Подробиці у відео:

@gudzinskiy_life #цитадель #франко_єжак #василь_петренко #уляна_салига #жанна_лисенко #будівельна_афера #квартири #голос_іф #чорненький #озг #злочинне_угрупування ♬ original sound – lolitaaaadd

До теми:

Весільний ведучій – жартівник Місько Батяр розповів про будівельні афери (відео)

У конфлікті довкола групи БК “Цитадель” прийнято перше судове рішення (документ)

Історія рейдерства по-Івано-Франківські у групі БК “Цитадель” в програмі “Клуб Мародерів” на ютуб-каналі Ісландія (відео)

Видання «Голос ІФ» запрошує пана Франка Єжака та Василя Петренка, які були згадані у матеріалі прокоментувати ситуацію, що склалася.

Фото ілюстраційне.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.