Історія рейдерства по-Івано-Франківські у групі БК “Цитадель” в програмі “Клуб Мародерів” на ютуб-каналі Ісландія (відео)

Економіка, Кримінал, Новини

25 жовтня на ютуб – каналі Ісландія у програмі «Клуб Мародерів» вийшло відео за участю одного із власників групи БК «Цитадель» Олександра Вовчука, якого раніше у будівельних аферах звинуватив весільний ведучій Місько Батяр.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ютуб – канал Ісландія.

Зокрема у програмі Олександр Вовчук не просто спростував звинувачення Міська Батяра але й повідомив про те, що відносно нього та ще двох партнерів Андрія Тимчука та Сергія Сільченка зі сторони інших партнерів Василя Пертенка та Франка Єжика здійснюється рейдерство. За словами Олександра Вовчука по даними фактам правоохоронними органами було порушено низку кримінальних проваджень. У програмі ведучі розповіли про залаштунки ведення будівельного бізнесу на Прикарпатті, привідкрили таємницю збагачення колишнього голови Богородчанської РДА Франка Єжика та його партнера Василя Петренка. У сюжеті журналіст “Ісландії” Василь Крутчак показав маєтки та автомобілі Франка Єжика та Василя Петренка, які з’явилися у них в періуд повномасштабної війни з 2022 року по нинішній час. Кумедно виглядало, як солідний на вигляд бізнесмен Василь Петренко, як дитина ховав голову за рулем свого дорого автомобіля коли його знімали журналісти ютуб – каналу Ісладія.

Подробиці у сюжеті на ютуб – каналі Ісландія:

Раніше у деяких медіа Прикарпаття було розповсюджено відео у якому весільний ведучій-жартівник Місько Батяр виступивши у ролі пінкертона звинуватив гостя програми  “Клуб Мародерів” на ютуб -каналі Ісландія Олександра Вовчука та його партнера Сергія Сільченка у крадіжках та рейдерстві.

У зв’язку із резонансністю теми афер у будівельній сфері Прикарпаття редакція щоденної онлайн-газети Голос ІФ вирішила провести власне журналістське розслідування та закликала сторони конфлікту допомогти у встановлені істини в резонансній справі. Зокрема на прохання журналістів прокоментувати ситуацію довкола групи компаній БК «Цитадель» відгукнувся один із її співвласників Андрій Тимчук, який спростував публічні звинувачення Міська Батяра та повідомив, що у конфлікті довкола групи БК “Цитадель” на його користь прийнято перше судове рішення.

Нажаль інша сторона конфлікту на запрошення журналістів так і невідгунулася.

Далі буде.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.