Весільний ведучій – жартівник Місько Батяр розповів про будівельні афери (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Михайло Батяр відомий прикарпатський весільний ведучий – жартівник у себе на сторінці у фейсбук виклав відео де звинуватив двох прикарпатців у злочинах скоєних у сфері будівельного бізнесу. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Редактор щоденної газети Голос ІФ у своєму блозі у тік_ток @gudzinskiy_life проаналізував відео Міська Батяра.

“Усім миру друзі! Кілька днів хворів і от вирішив зайти на фейсбук сторінку до нашого прикарпатського весільного жартівника Міська Батяра щоб набратися позитиву та переглянути, якесь жартівливе відео. Однак тема «жарту» виявилась дуже серйозною.

@gudzinskiy_life #будівельна_афера #будівельна_піраміда #будівельний_бізнес #строитедьний_бизнес #іванофранківськ🇺🇦❤️ #ivanofrankivsk #шахрайство #frankivsk #чорноморський_флот #нептун #бахмут #путин #наступ #Україна #зеленський #залужний #перемогазанами💙💛💪 #піраміда #афери_будівельного_бізнесу ♬ Alert Dinner – DJ BAI

З аферами у будівельному бізнесі в Івано-Франківську стикнулося дуже багато прикарпатців і їм нажаль не до сміху, люди вклали свої кревні у квартири, а їх просто обдурили.

Почитав в інтернеті інформацію про тему озвученому Міськом Батяром, який очевидно вирішив спробувати себе у новому амплуа ведучого «кримінальних новин», переговорив з правоохоронцями і чомусь мені так здається, що тут, як і у медалі є дві сторони, вся ця історія про гроші, а точніше про те, що люди їх не вміють чесно ділити.

Але не будемо забігати наперед і робити поспішних висновків. У резонансні темі можливих будівельних афер редакція щоденної газети Голос ІФ вирішила провести власне журналістське розслідування у зв’язку із чим прошу зацікавлені сторони конфлікту посприяти у його проведені надавши свої аргументи, відео, аудіо докази та документи, що найважливіше у такій справі.

Думаю, що люди у воюючій країні мають знати все про будівельний бізнес, забудовників та фірми, які будують будинки щоб безпечно вкладати свої кошти у житло для себе, своїх дітей, майбутнє України!”

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.