Обстріл багатоповерхівки у Миколаєві: кількість жертв зросла до 6

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Вранці 29 червня російські окупанти завдали ракетного удару по Миколаєву. Одна з ворожих ракет влучила у багатоповерховий житловий будинок. За оновленою інформацією, унаслідок цього обстрілу загинуло 6 осіб.

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на голову Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

За його даними, станом на 8 ранку 30 червня відомо, що внаслідок ракетного обстрілу багатоповерхівки загинуло 6 осіб. Ще 6 отримали поранення.

Віталій Кім додав, що загалом вранці 29 червня по Миколаєву окупанти випустили понад 10 ракет.

Окрім багатоповерхівки, ворожі ракети влучили у базу відпочинку та гаражний кооператив.

Також Кім повідомив про ситуацію у Миколаївській області загалом.

Баштанський район:

Окупанти продовжують обстрілювати села, які знаходять на лінії розмежування у Березнегуватській громаді. За попередніми даними, внаслідок вчорашніх обстрілів поранено двох мирних мешканців – чоловіка та дружину.

Вночі та вранці 30 червня окупанти обстріляли Широківську громаду: зруйновано один житловий будинок, ще два – пошкоджено.

Миколаївський район:

У другій половині дня 29 червня окупанти обстріляли Первомайську громаду, пошкодивши житлові будинки.

Також 29 червня під обстрілами опинилась Галицинівська громада. Наслідки ще встановлюються.

У Вознесенському та Первомайському районах доба пройшла відносно спокійно.

  • Нагадаємо, вранці, 29 червня, російські окупанти обстріляли Миколаїв. У місті пролунало декілька вибухів. Зафіксовано влучання у житлову багатоповерхівку.
  • Увечері 29 червня співробітники ДСНС повідомили, що з-під завалів будинку у Миколаєві, у який влучила російська ракета, врятували трьох осіб.
  • Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
    Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.