Над Україною кружляє циклон: дали невтішний прогноз на сьогодні

Новини, погода, Суспільство

Над Україною крутиться циклон.

23 червня погода принесе комфортну температуру повітря, у більшості областей очікується +20…26°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Цей циклон несе із собою дощі, які українці просять для своїх городів та квітів, повіває вітром, особливо на узбережжях, щоб змести нечисть подалі від нашого берега. Градуси також сприятливі, особливо для військових, яким спека зайва. Їм і так є чим та як грітися”, – написала вона.

Дощі, місцями з грозами, пройдуть у центральних, східних областях і подекуди на півночі. У південній частині країни також пополиває та погримить, окрім Одещини. Західні області утримаються від опадів, хіба що на Волині та Рівненщині можливий невеликий дощ.

Автор: Фото з супутника
Над Україною крутиться циклон
Над Україною крутиться циклон

Північно-східний вітер посилюватиметься до штормового у центральних, північних, східних областях, а також на півдні України.

У Києві у четвер очікується місцями невеликий дощ. Але й прояснення будуть. Дутиме поривчастий, до сильного, вітер. Температура повітря завтра впродовж дня становитиме в столиці +20°С.

“Для зацікавлених поведінкою магнітного поля Землі – сьогодні та  післязавтра передбачається незначна його активізація”, – додала синоптикиня.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях.

Червень може стати на 1-2°С теплішим, порівняно з середніми даними за останні 30 років. Водночас температура повітря впродовж місяця, ймовірно, відповідатиме типовому липню.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.