На Прикарпатті розпочнуть функціонувати тринадцять літніх таборів, ще двом – не дозволили

ДІТИ, Здоров'я, Новини, Суспільство

Сьогодні, 20 червня, під час засідання Ради оборони області ухвалили рішення дозволити роботу 13 закладам відпочинку та оздоровлення дітей.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ, Фіртка з посиланням на допис Світлани Онищук, очільниці області.

На початку літа про готовність розпочати дитячу відпочинкову кампанію заявили 15 із 17 обласних таборів та закладів дозвілля.

«При обласній державній адміністрації ми створили комісію, яка здійснила виїзди у дані заклади та провела перевірки на наявність укриттів, бомбосховищ, а також евакуаційного транспорту для перевезення дітей на безпечну відстань у разі небезпеки», – пише Онищук.

Відтак, 13 закладам відпочинку комісія рекомендувала розпочати організацію дозвілля. Двом іншим – надали можливість завершити обладнання укриттів та сховищ, а також придбати необхідний транспорт для евакуації дітей.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.