В Івано-Франківську через зливу затопило вулиці: як відреагували мешканці міста (фото)

Новини, погода, Суспільство

У четвер, 2 червня, Івано-Франківськ накрило сильними опадами. Дощ лив у різних мікрорайонах міста по декілька разів.

Через зливу виникли проблеми у дворах та на дорогах, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ .

Так, 2 червня негода знову вказала на слабкі місця, через які деякі вулиці міста «плавають». Зокрема, у місті підтопило низинні ділянки територій та підвальні приміщення будівель.

Після закінчення грози рятувальникам довелось відкачувати воду з чотирьох підтоплених підвальних приміщень, загальним об’ємом 50 м куб. Також надзвичайники прибрали повалене вітром дерево з проїжджих частин автомобільної дороги.

Також внаслідок негоди без світла залишились мешканці будинків на вулицях Пулюя, Маланюка, Набережній імені Стефаника, Галицькій та Кобилянської, а тролейбуси №3, 7, 10 припинили курсувати. На перехресті Дністровської—Василіянок не працювали світлофори.

Про підтоплення міських вулиць та подекуди відсутність електроенергії в будинках повідомляли й містяни, які ділилися думками та світлинами зливи у соцмережах.


На підтоплення вулиць також відреагували у соціальних мережах. Не обійшлось, звісно, без жартів та критики.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.


Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.