Студентів, жінок з дітьми і літніх людей міська влада просить поки не повертатися у Київ

Новини, Політика, Суспільство

У Києві зберігається висока загроза ракетних обстрілів, тому Київська військова адміністрація закликає поки не повертатися у столицю жінок з маленькими дітьми, студентів та літніх людей.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Київську ВА з повідомлення у Telegram.

Зазначається, що життя у столиці пожвавилося, дедалі більше людей на вулицях, автівок на дорогах. Водночас ракетна атака на Київ та область 28 квітня підтверджує, що загроза подальших обстрілів не зникла.

“Враховуючи останні події пов’язані із пожежами на нафтобазах, підривами складів боєприпасів на території РФ, а також риторикою путінських пропагандистів, можна сказати, що така загроза навпаки зросла”, – наголосили у Київській ВА.

18 квітня мер Віталій Кличко повідомив, що у Києві перебувають понад 2 мільйони людей і чимало киян, які виїхали зі столиці, вже повернулися. Він закликав не поспішати повертатися, а залишатися у безпечніших місцях, оскільки Київ під загрозою ракетних ударів.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.