У Франківську від початку війни 900 чоловіків-переселенців пішли служити до війська

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство
Від початку війни на Прикаратті прийняли 139 тис. вимушених переселенців з регіонів активних бойових дій: близько 35 тис. – обласний.
Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, про це  пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  передає ТСН.

За понад два місяці війни понад 2,1 тис. чоловіків, які з родинами вимушено переїхали до Івано-Франківська з “гарячих точок” зареєструвалися у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

За його словами, 900 громадян пішли служити до війська.

“Під час реєстрації у ЦНАПі ми вимагаємо проходження процедури становлення на облік у військкоматі. Всі інше – повинні проводити правоохоронні органи та військкомати.З розумінням поставтеся до правоохоронних органів. Вони виконують завдання не лише у нашій громаді. Тому людей не вистачає. Органи місцевого самоврядування не мають права та повноважень вручати повістки”, повідомив мер Івано-Франківська.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.