РФ розпочала в Україні серію терактів і офіційно погрожує обстрілами Києва, – Центр при РНБО

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Міноборони РФ пригрозило нарощуванням кількості ракетних ударів по Києву

Про це передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Центр при РНБО.

“Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджає: ворог розпочав серію терактів та вже офіційно загрожує обстрілами Києву!” – ідеться в заяві.

Сьогодні, 15 березня надійшли перехоплена СБУ розмова окупанта про те, що росіяни самі обстріляли Клімове Брянської області, звинувативши в цьому Україну. У Центрі протидії дезінформації зауважили, що через втрату крейсера “Москва” росіяни вирішили помститися українцям.

“Тому 15.04 міністерство оборони рф офіційно заявило, що  нарощуватимуть кількість ракетних ударів по Києву у відповідь на обстріли з боку України”, – наголосили в ЦПД.

У Центрі при РНБО закликали киян використовувати укриття в разі повітряної тривоги, адже протягом кількох наступних днів існує суттєва небезпека ракетних ударів.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.