ДБР обіцяє: жоден колаборант не втече від відповідальності

Новини, Політика

Всі правоохоронці та держслужбовці, які на захоплених ворогом територіях допомагають ворогу, понесуть сувору відповідальність перед законом.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ   з посиланням на Державне бюро розслідувань.

У повідомленні ДБР від 8 березня вказано, що бюро у взаємодії з іншими правоохоронними органами фіксує всі факти допомоги агресору з боку чиновників та правоохоронців.

“На щастя, такі випадки є поодинокими й переважна більшість держслужбовців та правоохоронців сумлінно виконують свої обов’язки, допомагають боронити нашу Батьківщину, навіть ціною свого життя. Але жоден колаборант не втече від відповідальності, наша земля буде звільнена і від них, як і від окупантів.

Бюро продовжує виконувати свої обов’язки й щодо інших правопорушень, які належать до його повноважень. ДБР допомагає правоохоронним, військовим і органам влади захищати країну та забезпечувати правопорядок.

Закликаємо громадян інформувати працівників ДБР про всі можливі правопорушення.

Звертатись можна на гарячу лінію +38 (044) 300 27 07″.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.