Прикарпатців просять зголошуватися боронити Київ — голова Івано-Франківської громади

Новини, Політика

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у відеозверненні закликав жителів записуватися у добровольці для допомоги Києву. Також він розповів, що сьогодні (8 березня — ред.) вирушають до Києва перші евакуаційні автобуси, які організувала Івано-Франківська громада.

“Нам дуже потрібні добровольці на Київ. Хто, можливо, незалучений у Збройні сили України, тероборону та може за станом здоров’я. Приходьте на перший поверх білого будинку (адмінбудівлі)”, — сказав Руслан Марцінків.

З його слів, важливо здійснити як гуманітарну, так і евакуаційну допомогу. 8 березня перші автобуси, які організувала Івано-Франківська громада, поїдуть до Києва та повернуться з людьми.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.