Подоляк – союзникам України: нашим друзям приємно сидіти в кафе, доки українські міста зносять з лиця землі

Новини, Політика

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк дорікнув західним партнерам України за пасивну позицію щодо протидії російській агресії. Зокрема, вже протягом усіх днів війни наша країна всіляко намагається домогтися закриття неба.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на допис у  Twitter  Михайла Подоляка, де зпзначено, що російські окупанти буквально зносять з лиця землі українські міста.

Також він наголосив, що незважаючи на цинічні бомбардування міст, українці продовжують боротися з російськими окупантами.

“Зважаючи на все, нашим друзям приємно сидіти в затишних кафе Парижа, Берліна, Нью-Йорка або Будапешта. Не поспішаючи пити чорну каву з круасаном і довго дивитися на фотографії українських міст, які в прямому ефірі зносять з лиця землі. А міста наші, помираючи, все ж таки борються”, – заявив Подоляк.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.