Під виглядом “реконструкції” варвари руйнують навчальний заклад системи МВС в Івано-Франківську (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

До редакції щоденної онлайн – газети Голос ІФ звернулася група випускників Школи міліції та Училища міліції, в даний час це Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справ України, що розташований по вул. Національної гвардії, 3 в місті Івано-Франківську.

Випускники занепокоєні тим, що на території Прикарпатського факультету НАВСУ можуть збудувати чергові багатоповерхівки і тим самим ліквідувати один із найстаріших та авторитетніших навчальних закладів системи МВС в Україні.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Кореспонденти Голос ІФ зв’язалися телефоном із в.о. декана факультету (керівником закладу) підполковником поліції Андрієм Лящуком.

Кореспондент Ростислав Гудзінський запитав у керівника:

«Звертаються до нас (в редакцію) пенсіонери, питаю, що там у Вас руйнують корпус, що там має бути?»

Керівник філії:

«Хто саме питає?»

Кореспондент:

«Наші пенсіонери, які вчилися там в Училищі міліції переживають, що саме?»

Керівник філії:

«Реконструкція навчальних корпусів».

Кореспондент:

«Що, що реконструкція?»

Керівник філії:

«Реконструкція навчальних корпусів».

Кореспондент:

«Один із корпусів знесли і чи будуть будувати новий?

Керівник філії:

«Згідно із містобудівних умов там написано, реконструкція навчальних корпусів».

Кореспондент:

«Бо ми ніде не прочитали, бо ми були там…»

Керівник філії:

«Прочитайте, рішення міської ради, все є».

Кореспондент:

«Тобто там загрози немає, шо збудують новий будинок?»

Керівник філії:

«Реконструкція навчальних корпусів».

Кореспондент:

«Я зрозумів, все, добре дякую. Тоді гарного дня!»

В подальшому кореспонденти Голос ІФ виїхали на місце за адресою вул. Національної Гвардії, 3 в місті Івано-Франківську і переконалися, що ніяка реконструкція там не проводиться, а просто були знесені частина навчального корпус, трибуна та зрізано більше десятка дерев.

За інформацією інсайда, на території Прикарпатської філії НАВСУ ніяка реконструкція проводитись не планується, тому, що під ці роботи не виділено з бюджету жодної гривні, а навпаки замість навчальних корпусів, плацу планується зведення кількох багатоповерхівок і тоді існування навчального закладу буде під загрозою. Всі дії проводяться поспіхом на швидкоруч і випускникам Прикарпатської філії навіть не буде де пройтися урочистим маршем та кинути копійки на щастя так, як це заведено, в офіцерській традиції.

Раніше від території Прикарпатської філії була відчужена земля зі сторони 12 школи та збудовано багатоповерхівку, в 2016 році на території заочного відділення де проходили підготовку майбутні патрульні поліцейські було зведено, ще один 12 поверховий будинок.

Прикарпатська філія НАВСУ за час свого існування під різними назвами, за довгу і славетну історію одного із найкращих навчальних закладів системи МВС підготувала багато тисяч фахівців – юристів для міліції, а згодом і поліції. Вказаний навчальний заклад закінчив і наш кореспондент Ростислав Гудзінський, його батько Віктор Гудзінський та рідний дядько генерал -лейтенант міліції  Василь Хмель.

Незважаючи на те, що вже сім років поспіль в українській державі руйнується система управління, зруйновано правоохоронну та судову систему, а до МВС під виглядом реформ проникли сумнівні особи, іноді  реальні кримінальники такі, як  хабарник – Ілля Кива, наркозбувач і наркоман –Юрій Зозуля, розбійник Євген Дейдей та інші, з яких українцям намагалися зліпити нових «героїв» у них нічого не вийшло. Українці все розуміють, хто є хто в державі.

Країна за цей час перетворилася на територію беззаконня та безвладдя де панують корупція та злочинці, дійшло до того, що Івано-Франківський окружний адміністративний суд у рейдерський спосіб захопив примішення та майновий комплекс державного підприємства УДКТІагротранс, судом була викрадена уся кадрова та бухгалтерська документація, архів, 40 працівників викинуті на вулицю і не можуть елементарно звільнитися, перейти на іншу роботу, вийти на пенсію тощо.

також читати: 232 голоси депутатів “ЗА” відновлення конституційних та трудових прав працівників УДКТІагротранс у Івано-Франківську (відео+фото)

Незважаючи на численні порушені кримінальні провадження, кілька сотень скарг, звернень, дзвінків на гарячі лінії Уряду, прокуратури, поліції тощо, злочинці залишаються не покараними. Розслідування по справах практично не проводиться натомість перевертні планують їх закрити на догоду злочинцям.

також читати: ОБСЄ шоковане цинічним порушенням прав людини в Івано-Франківську (відео)

Але так завжди не буде, редакція газети Голос ІФ впевнена, що з часом до влади прийдуть здорові, патріотичні сили і їм буде потрібна, як система управління так і правоохоронна системи для наведення ладу в нашій з Вами улюбленій країні. З метою збереження закладу редакцією готуються звернення до президента, Уряду, голови Івано-Франківської ОДА, міського голови Івано-Франківська та керівництва НАВСУ. Про подальший розвиток подій довкола Прикарпатської філії НАВСУ ми обов’язково проінформуємо наших читачів та глядачів.  Разом з Вами ми обов’язково переможемо і збудуємо нову сильну Україну!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.