Донька сьомий рік на війні, а влада позбавила батька майбутнього! (відео+фото+документ)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Ця історія розпочалася ще в травні 2012 року в місті Івано-Франківську коли на посаду директора ДП Український Державний конструкторсько-технологічний інститут транспорту АПК України був призначений Олег Олійник.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За час перебування на посаді Олег Олійник планомірно доводив державне підприємство до банкрутства, утворив заборгованість по зарплаті, допустив розтрату коштів підприємства на власні потреби та фактично розпродав більше десяти одиниць автотранспорту, здавав на метал поламану техніку, а зі старих радянських комп’ютерів випаював дорогоцінні метали, платину, золото та срібло.

Однак недомовившись про долі у розподілі “здобичі” у афері із захоплення УДКТІагротранс Олег Олійник потрапив у немилість до представників Івано-Франківського окружного адміністративного суду, який винаймав кілька кабінетів в інституті, і у жовтні 2013 року був звільнений з посади.

В листопаді 2013 року в УДКТІагротранс міністром АПК Михайлом Присяжнюком за режиму Віктора Януковича на посаду директора, за протекцією колишнього голови Івано-Франківського окружного адміністративного суду Петра Черепія була призначена особа, яка неодноразово притягалася до кримінальної відповідальності за корисні злочини Ігор Прокопчук.

Колектив УДКТІагротранс дізнавшись про родинні стосунки голови суду Петра Черепія з новопризначеним директором -кримінальником Ігорем Прокопчуком на прізвисько “Жулік” почали боротьбу за його звільнення з посади, оскільки зрозуміли, що високопосадові злочинці хочуть захопити державне підприємство.

В листопаді 2013 року режим Януковича відмовився підписувати асоціацію з ЄС, люди вийшли на майдан, який після побиття студентів переріс у Революцію “Гідності”.

також читати: Шахрайство століття по Івано-Франківськи (відео)

В цей час кримінальник Ігор Прокопчук не сидів склавши руки, а продовжив розкрадання державного майна інституту транспорту. Своїй секретарці подарував належний підприємству холодильник, викрав автомобіль марки “Волга”, підроблював документи та здійснював інші крадіжки. У березні 2014 року був затриманий працівниками міліції за вимагання хабаря. Усього перебуваючи на посаді директора інституту кримінальник Ігор Прокопчук вчинив близько 10 злочинів. Цікаво, що весь цей період Ігор Прокопчук активно спілкувався та радився зі своїм протеже суддею Петром Черепієм.

Незважаючи на численні заяви, звернення на гарячі лінії Кабміну, Генпрокуратури, МВС, заяви про злочин, звернення до президента, Кабінет міністрів завідомо знаючи, що працівники УДКТІагротранс залишаться без засобів виробництва та приміщення, опиняться на вулиці без жодних соціальних гарантій за підробленими документами головою Уряду Володимир Гройсман 23 серпня 2016 року виніс постанову №- 535 якою передав майновий комплекс інституту Судовій адміністрації України, де розмістився Івано-Франківський окружний адміністративний суд.

В даний час боротьба колективу за повернення УДКТІагротранс триває, ДБР, поліцією порушено та розслідується кілька кримінальних проваджень, працівники визнані потерпілими.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.