232 голоси депутатів “ЗА” відновлення конституційних та трудових прав працівників УДКТІагротранс у Івано-Франківську (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

Представники УДКТІагротранс, що в місті Івано-Франківську за адресою Незалежності, 46 Ростислав Гудзінський та Володимир Родчук 20 та 21 травня провели зустрічі із народними депутатами України.

Депутатам роздали звернення щодо захисту конституційних та трудових прав людей, яких незаконно позбавили роботи та за підробленими документами викрали майновий комплекс державного підприємства.

21 травня народна депутатка України Оксана Савчук представниця ВО “Свобода” у стінах Верховної Ради України ініціювала голосування за запит до презедента України із цього приводу.

Народні депутати у кількості 232 голоси проголосували за направлення депутатського запиту стосовно вжиття заходів реагування з метою захисту прав працівників Українського державного конструкторсько-технологічного інституту транспорту, що в місті Івано-Франківську до президента України.

Колектив УДКТІагротрас висловлює щиру подяку народній депутатці України Оксані Савчук, керівнику та фракції ПП ВО “Батьківщина”, ПП ” Європейська Солідарність за підтримку людей їх права на працю та заробітну плату.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.