ОБСЄ шоковане цинічним порушенням прав людини в Івано-Франківську (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

1 березня відбулися збори трудового колективу Українського державного конструкторсько -технологічного інституту транспорту АПК України, яке в 2016 році злочинним шляхом за підробленими документами було відчужено на корись Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Разом із підприємством у колективу представниками суду були викрадені робочі справи, трудові книжки, бухгалтерські документи тощо, люди викинуті на вулицю і вже кілька років позбавлені будь -яких конституційних прав і свобод, стали заручниками суддівського та чиновницького свавілля у власній державі.

також читати: Прокуратура Івано-Франківської області намагається укрити резонансні злочини вчинені топ-корупціонерами України? (відео)

Робочий колектив УДКТІагротранс вже вдруге провів круглий стіл у режимі онлайн – конференції із представниками ОБСЄ в Україні. Зокрема юристи підприємства Ростислав Гудзінський та Володимир Родчук проінформували  представників місії про нечуване свавілля, яке чиниться владою та правоохоронними органами з метою укриття злочинів вчинених топ-корупціонерами України, Судової адміністрації та кримінальних кіл, які як ті ядовиті змії сплелись у єдине кубло щоб завдати шкоди обездоленим людям, яких позбавили роботи, зарплат, соціальних гарантій та можливості вийти на пенсію.

також читати: Звернення до президента: – “час працює не на Вас, час працює на Україну!” (відео)

Трудовий колектив інституту у зв’язку із ситуацією, яка склалася довкола вкраденого державного підприємства, для захисту своїх конституційних та трудових прав вирішив утворити незалежну профспілку працівників та пенсіонерів УДКТІагротранс.

По закінченню зборів працівники державного підприємства звернулися до перших осіб держави з вимогою негайно втрутитись у ситуацію та вирішити багаторічні проблеми людей.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.