Онук королеви Єлизавети II розлучився

Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Старший онук Єлизавети II 43-річний Пітер Філліпс розлучився із дружиною 43-річною Отем Келлі Пітер Філліпс після 13 років шлюбу.

Пара, живе нарізно вже понад три роки, але офіційно вирішила розірвати стосунки лише у лютому 2020-го.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Daily Mail.

Наразі вони остаточно поділили майно та владнали фінансові питання.

У спільній заяві колишнє подружжя назвало день розлучення сумним для обох. Пара й надалі спільно дбатиме про двох дочок – 10-річну Айлу та 12-річну Саванну.

З канадкою Отем Келлі найстарший онук королеви познайомився в Монреалі у 2003 році. Їхні заручини відбулися 28 липня 2007 року, вони побралися 17 травня 2008-го у Віндзорському замку. Філліпс – син принцеси Анни, а його дочка Саванна – найстарша з 11-ти правнуків Її Величності.

Нещодавно Філліпса запідозрили в романі з 40-річною Ліндсі Воллес, заради якої він здійснив поїздку з графства Глостершир до Шотландії, порушивши карантинні обмеження.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.