У Франківську засудили чоловіка, який склом порізав обличчя свого батька

Кримінал, Новини, Суспільство

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, знаходився всередині житлового будинку свого батька, де почав конфлікт зі своїм молодшим братом.

Під час вказаного конфлікту він, діючи умисно, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин завдав останньому декілька ударів кулаком у ділянку обличчя, у результаті чого спричинив йому фізичний біль, йдеться у матеріалах справи.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

На шум у кімнаті сина вийшов батько, який, побачивши конфлікт між дітьми, почав заспокоювати нападника та з метою припинення подальшого прояву його агресії, разом з молодшим сином виштовхали його на вулицю та зачинили вхідні двері.

Однак чоловік, продовжуючи свої злочинні дії, розбив скло у віконній рамі та почав кидати у нього уламками розбитого скла.

Намагаючись заспокоїти свого сина, батько підійшов до вікна та виглянув назовні. У цей час нападник, тримаючи у руках уламок розбитого скла, умисно завдав йому один удар цим уламком скла у ділянку правої щоки. у батька появилися ушкодження у вигляді різаної рани у ділянці обличчя справа.

Нападник тим самим вчинив кримінальне правопорушення, пов`язане із домашнім насильством.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку передбаченого ч.2 ст.125 КК України, призначивши покарання у вигляді обмеження волі на строк – один рік.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.