Єрмак наголошує, що візит Зеленського до Туреччини був “абсолютно успішним”

Новини, Політика, Суспільство

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак наголошує, що візит президента України Володимира Зеленського до Туреччини 16 жовтня був абсолютно успішним, як були до цього успішними і саміт “Україна-ЄС” в Брюсселі, і візит до Великої Британії.

“Репутація країни – це, перш за все, послідовна і системна робота на зовнішніх ринках. Партнери повині бути впевненими, що ми думаємо не лише про свої інтереси, але й готові чути їх позицію. Тільки це і є справжнє партнерство. Тому мої найщиріщі “співчуття” нашим шановним опонентам: абсолютно успішний закордонний візит президента Володимира Зеленського, вже третій за два тижні, а у вас жодної зради. Окрім придуманих і зманіпульованих”, – написав він у суботу на своїй сторінці в Facebook, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ   .

Єрмак зазначив, що з Туреччини українська делегація повернулася з конкретним і закріпленим у кількох документах результатом.

“Сильно збільшується військове співробітництво. Працювати спільно з Туреччиною, яка наполегливо просувається саме в цьому напрямку, над розвитком військово-промислових проектів для нас дуже перспективно. Суттєво посилюється співпраця по лінії безпекових структур. Знову ж таки, ми будемо співпрацювати з країною, яка дуже активно впроваджує інноваційні безпекові ідеї”, – зазначив він.

Керівник ОП наголосив, що Туреччина абсолютно чітко підтримує прагнення України до повноправного вступу в НАТО. “І це не просто слова, це реальна, фактична, конкретна допомога на цьому шляху. Туреччина – партнер у реалізації цієї ідеї”, – додав він.

Єрмак також вважає, що українці вже помітили і оцінили бездоганну якість роботи турецьких компаній на українському ринку. “А зараз у нас буде ще більше спільної роботи в інфраструктурі, в розвитку портів, фінансового сектору і промисловості”, – зазначив він.

На закінчення глава ОП зробив жартівливу приписку про те, що на розміщеному ним фото із зустрічі делегацій України і Туреччини “тарілки начебто у всіх є”. “Але прошу опонентів не розслаблятися, “зрада” сама себе не знайде! Тому з нетерпінням чекаю, що буде цього разу (може на моїй тарілці хтось “угледить” розпис під хохлому або ще щось)”, – написав він.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.