З Днем захисника України, та покрови Пресвятої Богородиці

Новини, Суспільство

Дорогі захисники України!

Щоденна онлайн – газета  Голос ІФ сердечно вітає усіх Вас із головним святом українського війська – Днем захисника України!

Протягом 6 років Війни за свободу Батьківщини Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва.

Це свято увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Боронити батьківську віру, благословенний край своїх славних пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. Це також день пам’яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

Тернистим був шлях до волі. За неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, – запорізьке козацтво, гайдамаки, січові стрільці, вояки УПА, а з недавніх пір – захисники Вітчизни, які відстоюють незалежність і цілісність України на Сході у боротьбі з російським агресором.

Схилімо голови перед твердою волею та героїзмом наших Героїв, вклонімось разом Святому Покрову Божої Матері, щоб запалилося повстанською мудрістю сьогоднішнє молоде покоління до подвигів та праці заради майбутнього Української незалежної держави.

Україна пишається своїми патріотами, пам’ять про них навічно залишиться прикладом щирої любові до України в наших серцях і думках.

Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, а також жінок, всіх, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя – яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам Вітчизни!

Щиро зичу усім українським Воїнам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба!

*****
Цінуйте хлопці тих, що вас чекають…
Цінуйте тих, що моляться за вас…
Їх душі кожен день на друзки розбиває
Нова, страшна, смертельна новина…

Вони сивіють швидко, в лічені хвилини,
В сльозах їх гірких світ весь можна утопить.
Брат, чоловік, коханий чи однісінька дитина —
За вас вони готові Бога і диявола просить.

Вони стоять за вами міцною стіною,
І витримають всі негоди на своїх плечах,
Вони готові всіх зігріти ніжною любов’ю,
Бо знають дикість втрати, лють і жах…

Цінуйте хлопці їх, вони на вас чекають,
Цінуйте їх, бо моляться вони за вас!
Любіть їх щиро і, прошу, не ображайте,
Не тільки це для вас — це і для них війна!

Сьогодні Україна святкує славне свято,
Це свято – чоловіче, твоє це свято, брате!
Це свято тих, хто ладен у будь-яку хвилину
Родину захищати і рідну Україну!

Хай мир панує завжди і спокій навкруги,
Будь-що тобі хай буде, мій брате, до снаги,
Хай множаться здобутки, життя хай процвітає,
Покровом Божа Матір тебе хай огортає!

Вітаю також усіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

Жодних сумнівів у нашій Перемозі не може і бути. Ми переможемо, бо ми єдиний народ, незважаючи на те, якою мовою говоримо і звідки йдуть наші коріння. В нас є те, що нас об’єднує – це наша Батьківщина та віра у нашу спільну перемогу!

Україна святкує! Україна переможе!
Слава Україні! З нами Бог!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.