Франківський актор зіграє Тараса Шевченка у новому фільмі про самураїв і кріпаків

Новини, Суспільство

Фільм “Безславні кріпаки”, який об’єднає самураїв, Дикий захід і українських кріпаків, з’явиться в кінотеатрах в кінці року. Нова дата виходу в прокат історичного пригодницького екшену — 31 грудня 2020 року.

Головну роль Тараса Шевченка у ньому зіграє актор з Івано-Франківська Роман Луцький, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на cinema.in.ua.

Нова кінокартина режисера та сценариста Романа Перфільєва “Безславні кріпаки” — це чергова спроба осучаснити постать великого письменника Тараса Шевченка та зробити її популярною для молоді. Що буде, якщо письменник відкладе перо і візьме до рук самурайського меча?

За сюжетом дія у фільмі відбувається в 1844 році. Рятуючись від переслідування імператора Японії, на територію України потрапляє самурай. Випадково він знайомиться з молодим Тарасом Шевченком, якого вирішує навчити прийомам традиційних японських бойових мистецтв. Разом герої починають боротися за свободу українського народу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.