Франківців запрошують долучитися до Фестивалю-переберії міських культур (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Пинтя Хоробрий – символічний герой Фестивалю-переберії міських культур «Межа». Спеціально створений майстрами Івано-Франківського театру ляльок.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Вежу.

З допомогою колоритного персонажа організатори проєкту вирішили запросити гостей на дводенне сценічно-карнавальне дійство. А стартує воно уже цими вихідними. І саме тоді на вулицях міста гості матимуть змогу зустрітися із Пинтею.

Зокрема, в режимі «онлайн» глядачі зможуть побачити виставу Франківського Драмтеатру «Фелікс Австрія». А от ключове дійство фестивалю – «Парад епох» – відбудеться вживу. І поєднає в собі усі складові переберії. І саме під час цього дійства, відзначають творці фестивалю, зітруться усі межі.

Щоправда, чисельність переберійної ходи доведеться обмежити, кажуть організатори. Теж у зв’язку із карантином. Крім того, замість запланованих трьох основних локацій фестивалю буде – дві. Втім, запевняють, не нудьгуватиме ніхто. Адже програма насичена культурно-розважальними, музичними та театральними дійствами.

Побувати на заходах фестивалю-переберії міських культур охочі зможуть безкоштовно. Втім, організатори нагадують, карантинні обмеження ніхто не відміняв. Вхід на локації – виключно у засобах індивідуального захисту.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.