У Івано-Франківську відбувся забіг на підтримку тверезості

Здоров'я, Новини, Суспільство

3 жовтня на міському озері Івано-Франківська відбувся «Веселий забіг» – акція від Університету Короля Данила, присвячена Всесвітньому дню тверезості,

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФповідомляє Бліц-інфо.

У забігу взяло участь понад 50 учасників. За результатами марафону було визначено переможців в 4 категоріях:

Найшвидший бігун – Микола Саменюк (10,45 хв.)

Наймолодший бігун – Камінський Гліб (4 роки)

Найстарший бігун – Губський Дмитро (1976 рік народження)

Найоригінальніший образ – компанія з трьох людей, які бігли в піжамах.

Усі переможці отримали грамоти від УКД та грошову винагороду в розмірі 1000 гривень, а усі маленькі учасники забігу – подарунки.

«Дуже приємно, що учасниками заходу стали не лише працівники УКД з родинами, але й незнайомі нам люди. Прийшло багато дітей, багато молоді, зокрема представники різних спортивних клубів міста. «Веселий забіг» став справжнім святом для молоді. Дуже щасливий, що дорослі, участю в таких заходах, формують у дітей навички тверезого способу життя. Вважаю, що потрібно системно проводити якомога більше заходів для молодого покоління із акцентом на тверезість. Адже юність – це період, коли формуються характери, і молодь має бачити, що бути тверезим – це модно, весело і круто», – наголосив ініціатор проведення забігу, проректор УКД з розвитку та комунікацій Олег Андрухів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.