В Івано-Франківську партія «За майбутнє» представила кандидатів у міську раду

Новини, Політика

2 жовтня політична партія «За Майбутнє» представила свою команду в Івано-Франківську міську раду.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За словами представника команди «За майбутнє» Миколи Палійчука, усього на Прикарпатті від політичної партії «За майбутнє» у місцеві ради усіх рівнів, на посади міських голів та голів ОТГ затверджено 1224 кандидати.

З них 19 – кандидати на посади голів територіальних громад. Загалом у міську раду затверджено 41 кандидата. Серед них громадські активісти, підприємці, юристи, волонтери, благодійники, спортсмени та медики.

«Це невелична армія людей, які підтримали нашу позицію та пішли з нами. Тому ми будемо за кожного боротися. Я також кандидат і балотуюсь до Івано-Франківської обласної ради. Тож мої побажання і рекомендації. Вибори – це цікава і водночас складна річ. Можна мати багато реклами, але досвід 2015 року показав – найкращий результат отримав той, хто зустрічався з людьми та переконав. Успіх залежить від нашої командної роботи. Усім бажаю перемоги на виборах»,- звернувся до кандидатів Микола Палійчук.

Депутат міської ради, перший номер в списку кандидатів до міськради Віталій Мерінов зазначив, що Івано-Франківськ майбутнього – це місто, де дбають про історію та добробут людей.

«Для команди Івано-Франківськ майбутнього – це місто, яке дбає, розвиває та любить свою історію, а не закопує її. Івано-Франківськ майбутнього – місто безпеки, яке оточують збудовані дамби. Це місто, де не затоплює під час кожного дощу. Для нас Івано-Франківськ майбутнього – це коли люди ходять щасливі, усміхаються. Наша команда за п’ять років продемонструвала, що справді можна змінювати місто на краще. Я впевнений, що разом з людьми ми зможемо зробити справді місто мрії», – розповідає Віталій Мерінов.

Місто майбутнього – це місто безпеки, з надійними дорогами, з сучасною інфраструктурою та комплексним підходом до вирішення проблем комунальної сфери, про це в своєму виступі розповів депутат міської ради Мстислав Тарас.

«Нашим завданням на наступні 5 років буде створення ефективної програми, яка дасть можливість вирішити усі проблеми з житловим фондом в Івано – Франківську і яка дозволить якнайшвидше його модернізувати та замінити найкритичніші мережі. Ми завжди підтримували комплексний підхід капітальних ремонтів вулиць, дворів, міжбудинкових проїздів. Наша команда неодноразово довела, що знає, як побудувати сучасні та надійні дороги. Ми знаємо, як створити справді безпечне місто в якому кожен мешканець міста буде почувати себе в безпеці запровадивши програму Smart city. Застосувавши наш досвід і знання хочемо зробити Івано – Франківськ дійсно містом майбутнього»- говорить Мстислав Тарас.

Першочерговими завданнями партія назвала такі: залучення інвестицій, розвиток міського спорту, медицини та освіти, будівництво доріг та створення робочих місць. Депутат міської ради Володимир Олійник також розповів, якими бачить мікрорайони міста у майбутньому.

«Мені команда доручила розвивати Пасічну, Набережну та Княгинин. Ми бачимо в Княгинині відновлення давньої історії. У Пасічній на Німецькому озері бачимо як мінімум аквапарк. Біля залізнодорожнього моста – не сквер з кількома лавочками, а справді місце відпочинку, куди будуть з’їжджатись з усієї області. Ми бачимо відновлений Позитрон, починаючи від комунікацій під землею, закінчуючи утепленням будинків і створенням великих дитячих майданчиків. Хочемо, щоб кожен франківець почував себе щасливим»,- наголосив Володимир Олійник.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.