Арахамія відреагував на повідомлення щодо можливості проведення позачергових засідань Ради

Новини, Політика, Суспільство

Давид Арахамія прокоментував можливість проведення позачергових засідань Верховної Ради. Керівник фракції “Слуга народу” відреагував на повідомлення у пресі щодо організації чергових голосувань. 

Наразі такої потреби немає. Про це 15 липня він зазначив у коментарі журналістам, пише Голос.if.ua з посиланням на  УНІАН.

Певні питання планувалися до розгляду депутатами. Вони тепер можуть бути розглянуті на черговому засіданні.

Депутати можуть зібратися на засідання у разі потреби. Арахамія додав, що такий варіант розвитку подій розглядається, але не у найближчій перспективі. Депутати нещодавно проголосували закон про легалізацію грального бізнесу, що дозволить розблокувати роботу у парламенті для прийняття важливих ініціатив, які впливають на долю країни.

Раніше ASPI news повідомляло, що керівник уряду представив у парламенті чергову постанову про призначення віце-прем’єра з ОПК. Стало також відомо, що депутати парламенту відправили на доопрацювання законопроект, що дозволить звільнити Артема Ситника з посади директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ).

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.