На Прикарпатті відновлено більшу половину зруйнованих доріг та пошкоджених мостів

Новини, Суспільство

На ліквідацію наслідків негоди Уряд загалом передбачив 2,7 млрд грн.

Грошові виплати постраждалим вже почали здійснюватися. Про це у мережі повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише Голос.if.ua.

Найбільших руйнувань від повеней зазнала Івано-Франківська область. Наразі вже відновлено 77 км зруйнованих автодоріг та 51 пошкоджений міст.

Тривають відновлювальні роботи пошкоджених об’єктів інфраструктури. На Закарпатті сили батальйону «Тиса» та підрозділів ДСНС продовжують розчищати дворогосподарства, русла річок та укріплюють їх береги.

У Чернівецькій області виконано ремонтних робіт на 1,7 млн грн. Забезпечений проїзд на всіх ділянках доріг, крім мосту через річку Прут. Міст відновленню не підлягає. Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області здійснює організаційні заходи щодо відновлення будівництва основного мосту.

Підтоплених населених пунктів станом на сьогодні немає. В усіх областях організовані посилений моніторинг щодо гідрологічної обстановки на річках та своєчасне інформування населення стосовно погіршення погодних умов.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.