Потенційне місце зустрічі путіна та Зеленського назвав посол

Новини, Політика, Суспільство

Зустріч президента України та російської федерації Володимира Зеленського та володимира путіна може відбутися в Єрусалимі.

Ізраїльська сторона підтвердила готовність міста для проведення таких переговорів. Також можна проводити в Єрусалимі зустрічі українських та російських делегацій. Про це сказав посол Ізраїлю у москві Олександр Бен Цві, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ТАСС.

Ізраїль підтверджує готовність прийняти в Єрусалимі можливу зустріч лідерів рф та України Володимира Путіна та Володимира Зеленського. Але знову ж таки вони повинні ухвалити відповідне рішення, — зазначив він.

Дипломат наголосив, що Ізраїль вважав би за «велику честь» проведення можливих переговорів президентів росії та України на його території.

Нагадаємо, учасник переговорів з українського боку Олександр Чалий раніше заявляв, що договір про гарантії безпеки є можливим форматом закінчення війни.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.