Лукашенку здалося, що представники опозиції прагнуть захопити певний район Білорусі і запросити туди війська НАТО (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Політика

Лукашенко заявив, що опозиція планує захопити один із районів Білорусі, звернутися до НАТО і ввести туди війська.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Білоруський диктатор звинуватив опозицію в намірі захопити Кобринський район. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко знову показав, “звідки готується напад”. Тепер йому здається, що опозиція хоче захопити один із районів його держави.

Йдеться про Кобринський район у Брестській області. Про це заявив диктатор, виступаючи на Всебілоруських народних зборах (ВНС). Згідно з його твердженням, білоруські опозиціонери, які виїхали за кордон, планують силою захопити Кобринський район, а потім звернутися за військовою допомогою до НАТО.

@gudzinskiy_life #вейшнорія #кобринский_район #белорусь #нато #лукашенко #полк_каліновського ♬ Powerful cinematic orchestra [war] – Sino

“Хоча б захопити якийсь, не знаю чому вибрали, Кобринський район, багато про це вони там говорять. Захопити, оголосити владу, звернутися до НАТО, ввести війська”, – сказав Лукашенко на засіданні ВНС.
За його словами, він не знає чому вибрали Кобринський район: “Є ж ближче до кордонів. Ні, Кобринський район”.
Напередодні Лукашенко заявив, що “радикальні опозиціонери”, які перебувають за кордоном, “повинні подумати про родичів, які залишилися в країні”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.