В Івано-Франківську планують створити ще одне комунальне підприємство

Новини, Суспільство

Івано-Франківська міська рада планує розглянути питання «Про створення комунального підприємства «Управляюча компанія «Житло» Івано-Франківської міської ради».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

“Підприємство створюється для здійснення господарської, інвестиційної та управлінської діяльності, спрямованої на задоволення потреб Івано-Франківської міської територіальної громади, а також наймачів, орендарів, тимчасово проживаючих внутрішньо переміщених осіб та власників житлових та нежитлових приміщень, в частині забезпечення сталого та енергоефективного функціонування житлового фонду, надання житлово-комунальних послуг, обслуговування переданих на баланс об’єктів благоустрою, виконання функцій замовника будівництва, а також здійснення іншої господарської діяльності з метою отримання прибутку”.

Статутний капітал Підприємства становитиме 1 000 000 грн. Ймовірно, питання його створення розглянуть вже на найближчій сесії, яка запланована на 30 квітня.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.