Опитування: у лютому різко зменшилася кількість тих, хто схвалює діяльність Зеленського (інфографіка)

Війна, Новини, Політика

У лютому, порівняно з вереснем 2023 року, частка українців, які повністю схвалюють діяльність президента України Володимира Зеленського, знизилась з 42% до 22%, свідчать результати опитування.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на результати опитування Соціологічної групи “Рейтинг” від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту, проведеного 17-21 лютого 2024 року.

Деталі: За результатами опитування, 22% українців повністю схвалюють діяльність президента. 15% навпаки, зовсім не незадоволені діями Зеленського.

 

Також, як свідчить інфографіка, оприлюднена соціологами, 41% респондентів відповіли, що “скоріше схвалюють” діяльність президента, а 18% — “скоріше не схвалюють”. 4% українців зазначили, що їм складно відповісти.

Зазначається, що у вересні 2023 року повністю підтримували президента 42%. За п’ять місяців цей показник знизився на 20 процентних пунктів з 42% до 22%.

Опитування проводилось з 17 по 21 лютого 2024 року методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера.

Всього було опитано 2000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше. Вибірка не включає українців, які зараз не перебувають в Україні.

Помилка репрезентативності дослідження не перевищує 2.2%. Дослідження фінансувалося Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.